• Suunnittelutoimisto Hakala Oy perustetaan Vammalaan Paavo Hakalan toimesta.

  • Diplomi-insinööri Antti Lehtinen yrityksen omistajaksi.

    15.10. KNX partner -sertifikaatti ensimmäisenä sähkösuunnittelutoimistona Suomessa.

  • Toimisto muuttaa Huittisiin.

  • Tukesin valtuutus sähkölaitteistojen varmennus- ja määräaikaistarkastusten tekemiseen.

  • 3.2. KNX Finland ry:n kunniakirja KNX-automaation ja -tekniikan edistämisestä Suomessa.

Vuodesta 1978

Suunnittelutoimisto Hakala Oy perustettiin vuonna 1978 Paavo Hakalan toimesta. Yritys toimi ensimmäiset kolmekymmentä vuotta Vammalassa (nyk. Sastamala). Toimisto muutti vuonna 2014 Huittisiin.

Yrittäjänä ja yrityksen pääsuunnittelijana toimii diplomi-insinööri Antti Lehtinen, joka osti yrityksen vuonna 2010. Aikaisempaa sähkösuunnittelukokemusta Antilla on jo vuodesta 1990 saakka.

Vuodesta 2015 alkaen Antilla on ollut Tukesin antama valtuutus tehdä sähkölaitteistojen varmennus- ja määräaikaistarkastuksia. Tarkastuksia tehdään koko Suomen alueella.

Pitkällä kokemuksella

Sähkösuunnittelusta meillä on hyvin laaja kokemus. Olemme tehneet yli kolmekymmentä vuotta suunnittelua hyvin erilaisiin kohteisiin. Kokemusta on kertynyt koulujen, päiväkotien, urheiluhallien, hoitokotien, erilaisten teollisuuslaitosten sekä terveyskeskusten sähkösuunnittelusta samoin kuin katu- ja tie- ja ulkoalueiden valaistussuunnittelusta.

Olemme pieni mutta hyvin asiakaslähtöinen suunnittelutoimisto. Pyrimme aina hyvään vuorovaikutukseen työn tilaajan kanssa, niin että asiakas saa haluamansa lopputuloksen.